+ mer
Daimler AG - Global Communications Mercedes-Benz Cars

Sjekk ut S-klasse Coupé og Cabriolet!

- Med utvidelsen og oppgraderingen av S-Klasse Coupé og Cabriolet skal det godt gjøres å ikke finne sin drømmebil hos oss, sier Kjetil Myhre, direktør  i Mercedes-Benz Personbil.

Med oppgraderingen av S-Klasse Coupé og Cabriolet blir nå flaggskipfamilien komplett. Nykommerne nyter godt av de samme innovasjonene som sine søsken, i tillegg til å bringe med seg baklykter basert på OLED-teknologi og den visuelt slående panamericanagrillen på toppmodellene fra Mercedes-AMG. Salgstart er forventet senere i høst, med lansering tidlig vår 2018.- S-Klasse har over tid både satt og vært standarden i dette segmentet. Etter den norske premierevisningen av sedanen i august har vi opplevd stor pågang fra potensielle kunder. Med utvidelsen og oppgraderingen av S-Klasse Coupé og Cabriolet skal det godt gjøres å ikke finne sin drømmebil hos oss, sier Kjetil Myhre, direktør  i Mercedes-Benz Personbil, i en pressemelding.For første gang benyttes OLED (Organic Light Emitting Diode) i en modell fra Mercedes-Benz. De 66 ultratynne diodene skaper et flytende uttrykk som endres dynamisk avhengig av eksterne lysforhold. Ved opplåsing og låsing av bilen igangsettes en animert sekvens for å signalisere valgt funksjon. I tillegg vil bremselysenes intensitet variere for å kommunisere bedre med andre trafikanter og på den måten redusere faren for påkjørsler bakfra. I likhet med sedanen får nye S-Klasse Coupé og Cabriolet et oppgradert heldigitalt instrumentpanel, nytt multifunksjonsratt med berøringsflater og den innovative ENERGIZING-funksjonen som syr sammen alle bilens komfortelementer for en mer behagelig reise. For de som setter pris på et mer sportslig oppsett har ingeniørene fra Affalterbach gjort sitt for å tekkes de mest kravstore kundene med AMG S 63 4MATIC+ og AMG S 65. S 63 kommer med V8-motoren fra AMG GT og firehjulsdriftsystemet 4MATIC+ med 100 prosent variabel kraftdistribusjon. 
Daimler AG - Global Communications Mercedes-Benz Cars
Motor