Tre nyheter fra Citroën

Citroën viser frem tre nye modeller på årets Frankfurt-utstilling.

Denne uken åpner bilmessen i Frankfurt. Besøkende på Citroëns stand kan se nærmere på helt nye C3 Aircross, SpaceTourer Rip Curl Concept og nye E-MEHARI styled by Courrèges.De tre modellene som vises frem på bilutstillingen er tre helt forskjellige bilopplevelser, og nyvinningene illustrerer dermed Citroëns evne til å hente inspirasjon fra forskjellige livsstiler og tilby moderne biler som passer alle typer mennesker, heter det i en melding fra Citroën.«Den nye kompakte SUV-en C3 Aircross skiller seg ut med sitt unike design. En rekke forskjellige eksteriørfarger og designløsninger i interiøret sørger for et stort potensiale for personliggjøring av den nye SUV-en. Interiøret setter, takket være Citroëns ekspertise i innvendig plass, fleksibilitet og lys, en ny standard i klassen. Komforten er på samme høye nivå som kundene forventer av en Citroën, og C3 Aircross kan leveres med 12 moderne førerassistentsystemer», heter det i meldingen.Citroën og Rip Curl har nok en gang valgt å samarbeide, og denne gangen er resultatet SpaceTourer Rip Curl Concept – en bil som symboliserer grenseløs moro for alle om bord. På Citroëns stand kan man også se nærmere på E-MEHARI styled by Courrèges. Den eksklusive spesialmodellen er utviklet i samarbeid med motehuset Courreèges og er en forsmak på en ny generasjon av E-MEHARI. Partnerskapet er forankret i en felles filosofi rundt bærekraftig transport og elegant design, og den nye modellen er utvilsomt elegant med sitt svarte ytre i kontrast til det lyse, helhvite interiøret som karakteriserer Courrèges.Hegnar.no vil være til stede i Frankfurt og bringe de viktigste nyhetene derfra.

William CROZES @ Continental Productions

Les også