Dobbel premiere for Mazda i Tokyo

Mazda Motor Corporation vil vise to konseptmodeller på 2017 Tokyo Motor Show; et produktkonsept som bebuder selskapets neste generasjons produkter og en annen som viser designretningen for selskapets kommende modeller. Mazda vil også vise sin SKYACTIV-X bensinmotor på utstillingen som er åpen for publikum 28. oktober – 5. november.Produktkonseptet er en kompakt hatchback med neste generasjons teknologi, plattform og design. Bilens neste generasjons teknologi er basert på Mazdas menneskeorienterte designfilosofi for å gi optimal funksjonalitet, og den er drevet av SKYACTIV-X – verdens første kommersielt tilgjengelige bensinmotor med kompresjonstenning. Resultatet er kraftig forbedrede ytelser og blikkfangende eksteriør.Designmodellen definerer Mazdas neste generasjons designkonsept – videreutviklingen av det globalt anerkjente KODO-designspråket som ble innført med Mazda CX-5 i 2012.I tillegg vil utstillingen inkludere nye Mazda CX-8, en kompakt SUV med tre seterader for det japanske markedet, og en spesialutgave av Mazda MX-5.- I august annonserte vi Sustainable Zoom-Zoom 2030, vår fremtidsvisjon for teknologiutvikling som forklarte hvordan Mazda fortsatt vil bruke kjøreglede til å løse fremtidens utfordringer for mennesker, samfunn og planeten. Gjennom visjonen forplikter Mazda seg til store kutt i reelle CO2-utslipp, og vi mener at dette best gjøres både ved hjelp av perfeksjonering av forbrenningsmotoren og elektrifisering av drivlinjer, sier Mazda-president Masamichi Kogai.- Årets utstilling markerer begynnelsen på en ny æra for Mazda. Vi vil vise et konsept med designet og teknologiene som definerer en ny generasjon Mazda biler. Blant disse er SKYACTIV-X, en bensinmotor som virkeliggjør en gammel drøm i bilindustrien, sier han.

Les også