+ mer

Hyundai KONA får over 500 km rekkevidde

Den elektriske utgaven av Hyundai KONA får større batteri enn Opel Ampera-e.

Hyundai Norge bekrefter nå at KONA kommer i to elektriske versjoner, med batteripakker på 39,2 kWh og 64,2 kWh. Bilen er ventet til Norge i løpet av første halvår 2018, som den aller første folkelige fullelektriske SUVen på markedet.Den største batteripakken har en oppgitt rekkevidde på over 500 kilometer (NEDC). Det sender Hyundai KONA electric i tet på rekkevidde, fremgår det av en melding.Uavhengig av batteripakke vil bilens elmotor levere en effekt på hele 150 kW, eller 204 hestekrefter. Ifølge Hyundai er det dermed all grunn til å forvente at helt nye Hyundai KONA electric blir en svært morsom bil å kjøre, med sportslige og underholdende egenskaper.I tillegg til dette økes ombordladerens kapasitet fra 6.6 kW, som vi kjenner på dagens IONIQ electric, til 7.2 kW på KONA electric. Det muliggjør enda raskere hjemmelading.Bilen får også med DC hurtiglading som er klargjort for fremtidens ladehastigheter.Det er mulig for kunder å registrere seg som potensiell kjøper kostnadsfritt, opplyser Hyundai.
Motor