Mercedes-AMG E63 S - ekstrem familiebil med 612 hk!

Vi konkluderer med at Mercedes-AMG E63 S er den mest perfekte «flyskrekk»- og «skilsmisse»-bilen du kan kjøre/kjøpe!

Mercedes-AMG E63 S. Er du bilinteressert er disse ordene, bokstavene og tallkombinasjonene nok til at det bruser litt ekstra i blodet. «Verdens raskeste stasjonsvogn»! Det er ikke bare en E63, men med «S»-en bak. Det betyr 612 hk, vs «bare» 571 hk uten. V8-er hentet fra AMG GT. 850 Nm!0-100 km/t på 3,5 sekunder. I en stasjonsvogn! Det sies at AMG har vært litt forsiktige og konservative da de oppga denne tiden, for bilen er under gunstige forhold enda raskere!Toppfarten er på 250 km/t, men AMG gir deg muligheten for å kjøre i 300 km/t, med «AMG Driver's Package». Det er viktig, i Tyskland, hvor det ville vært den ultimate ydmykelse å bli frakjørt av for eksempel en Audi RS6.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også: Sportsbil i forkledning (E43) og Vi har kjørt «Miste lappen på et blunk»-bilen (E63 sedan)

Les også