Mercedes GLC 350e Coupé - lekker og nesten avgiftsfri

Mercedes GLC 350e Coupé er ikke bilen som passer for alle.

Mercedes-Benz er et av vinnermerkene i Norge. Så langt i år (per 12. november) er det registrert 9.181 ny Mercedes personbiler i Norge, opp 17 prosent i fra i fjor. Det er salget av ladbare hybrider som tar av, med en vekst på 138 prosent til 3.944 biler. Det betyr at 43 prosent av de registrerte Mercedesene er ladbare hybrider. Dessuten er 1.439 elbiler (15,7 prosent).Det finnes etter hvert et utall ladbare hybrid-alternativer fra Mercedes. SUV-en GLC har vært storselgeren, sammen med C-klasse.

vi oppnådde i den ladbare Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid med 680 hk.
For mer om kjøreopplevelsen anbefaler vi å lese vår test av GLC 350e, som gir samme følelse.
Men vurdér råspreke AMG GLC 43 Coupé

Les også