+ mer

Range Rover kommer med ladbar hybridbil

Alle nye biler fra Jaguar og Land Rover vil være elektrifisert fra 2020. 

Den nyeste Range Rover Sport er Jaguar Land Rovers første ladbare hybridbil. Ifølge en melding fra bilprodusenten er dette et tydelig bevis på at alle nye biler fra Jaguar og Land Rover vil være elektrifisert fra 2020. Den nye modellen, P400e, kommer med en 2,0 liters bensinmotor på 300 hk (221 kW) og en 116 hk (85 kW) elmotor. Nykommeren har en total motoreffekt på 404 hk (297 kW) via et permanent 4WD-system, og akselererer fra 0-100 km/t på 6,7 sekunder.Toppfarten er ifølge bilprodusenten 220 km/t, og har et dreiemoment på 640 Nm.  Elmotoren har en rekkevidde på 51 km, og batteriet kan ved hjelp av hurtiglading fullades på 2 timer og 45 minutter. Utseendemessing er fronten utstyrt med Pixel-laser LED hovedlys og en oppgradert frontgrill, for å skape en mer aggressiv profil enn ved tidligere modeller. Nye Range Rover Sport er oppgradert med flere teknologier for økt komfort og brukervennlighet, som elektrisk solskjerm, advanced tow assist, og Pixel-laser LED hovedlys. 
Motor