Audi A8 L - det ultimate luksusflaket

Helt nye Audi A8 har akkurat ankommet Norge. Vi har allerede kjørt det store flaggskipet og blitt mektig imponert.

En bil er ikke bare en bil. Det innser man fort når man kjører toppmodellen til en av de tyske premiumbil-produsentene. Når tyske ingeniører og designere blir utfordret til å gjøre sitt absolutt beste, vet man at det blir «Sehr gut». Vi merker det hver gang, enten det står Mercedes, BMW eller Audi på bilen.Nye Audi A8 er ingen revolusjon designmessig. Den er akkurat som forventet. Lekker! Det flikkes og moderniseres slik at eierne av den utgående modellen får ønske om å bytte ut bilen sin. Den markante signaturgrillen er på plass. Lyktene er helt nye. Nå er hele bakluken dekket av LED-lys, som nærmest hilser deg når du låser opp bilen. Harry eller tøft, det vil vi ikke ta stilling til.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også