+ mer

Audi A8-prisene er klare

Audi A8-prisene er akkurat offentliggjort.

Audi A8 ble for kort tid siden lansert i ny versjon, spekket med ny teknologi. Nå er de norske prisene klare for Audis spydspiss.I første omgang åpnes det for to ulike motorvarianter, samtidig som A8 kan velges i standard eller lang versjon (A8 L).  

Slik blir de norske prisene for Audi A8: 
  • A8 3.0 TFSI: Fra kroner 1.130.000
  • A8 3.0 TDI: Fra kroner 1.120.000
  • A8 L 3.0 TFSI: Fra kroner 1.168.600
  • A8 L 3.0 TDI: Fra kroner 1.161.300
Dieselmotoren yter 286 hk, og bensinmotoren 340 hk. Begge motoralternativene utstyres med et mildhybrid-system, som reduserer drivstofforbruk.Audi A8 blir ledende blant serieproduserte modeller når det kommer til automatisert kjøring. Etter hvert vil Audi gradvis sette i produksjon pilotfunksjoner som for eksempel Audi AI remote parking pilot og Audi AI remote garage pilot og traffic jam pilot.- Teknologien og designet for vår nye A8 setter standarden for hele bransjen, samtidig som denne modellen gir en imponerende forsmak på retningen for våre øvrige modeller, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør for Audi i Norge, i en pressemelding.

Motor