Mazda6 avduket onsdag kveld

Mazda6 er blant nyhetene på bilutstillingen i Los Angeles.

Mazda har i dag avduket den nye Mazda6 sedan på Los Angeles Auto Show. Dette er den tredje og desidert største oppdateringen siden modellen først ble lansert i 2012.Målsettingen for utviklingen av nye Mazda6 har vært å tydeliggjøre dens posisjon som Mazdas flaggskip. Derfor har selskapets ingeniører og designere møysommelig forbedret bilens eksteriør, interiør, teknologi-utvalg og motorprogram.I front får nye Mazda6 både en ny grill og nytt frontlysdesign med integrerte tåkelys og ny LED-signatur. I bakkant er den karakteristiske kromlisten trukket inn i baklyktene i tillegg til at støtfangeren har fått nytt design. De største endringene er på innsiden hvor bare rattet og enkelte midre detaljer er uendret. Mazda6 får et helt redesignet dashboard, hvor nye materialer slik som ekte japansk treverk gir en økt kvalitetsfølelse. Nyutviklede forseter med ventilasjon og en kupé med kraftig forbedret støyreduksjon bidrar til ta komforten til nye høyder, hevder Mazda.Nye Mazda6 forventes til Norge i midten av 2018. Mazda6 stasjonsvogn, komplette spesifikasjoner og fullstendig motorprogram vil presenteres på et senere tidspunkt.

Les også