Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid overrasket stort på ett felt

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid er den ultimate langturbil. Vi fikk én stor overraskelse i løpet av våre 1.300 km bak rattet.

Etter å ha kjørt ferske Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid rundt 1.300 km i løpet av noen få dager sitter vi igjen med veldig klare oppfatninger om hva vi synes om bilen. Dessuten har vi blitt skikkelig overrasket.Det som ikke overrasket var at Panamera er en fenomenal langtur-bil. Vi kjørte Oslo-Hemsedal-Lærdal-Stavanger-Oslo og fikk dermed testet bilen på ulike føre og forskjellige typer vei. Uansett forhold oppførte bilen seg perfekt! Det er en milsluker av rang.(Artikkelen fortsetter under reiseruten)

Vi kjørte en Mercedes-AMG E63 S med 612 hk samme uke, noe av det villeste vi har vært borteLes også vår test av Panamera Turbo

Les også