Foto: Scanpix

- Dette er allerede rått og går sky high

Den Nederlands-baserte motorforhandleren De Jong Automotive starter opp i Norge.

Den Nederlands-baserte motorforhandleren De Jong Automotive har har eksportert i bil og vært i byttedelbransjen i 40 år og har på den tiden etablert seg som en stor aktør innenfor segmentet motorer og girkasser. Nå er selskapet på plass i Norge med hovedkontor i Tønsberg.– Vi eksporterer til hele verden. Nå var det på tide at vi også satset på markedet i Norge, forteller Petter Bang Olsen, De Jongs representant i Norge, til Tønsbergs Blad.De Jong startet opp i Norge for om lag fire måneder siden. – Norge har et potensial til å bli et godt marked for oss. Til nå har vi vært i kontakt med 400 bilforhandlere og før juli skal vi kontakte 2.500, sier Bang Olsen til avisen.Han sier at tilbakemeldingene så langt har vært enormt positive.Det som skiller De Jong fra flere forhandlere er at de kjøper testmotorer fra fabrikk, opplyser Olsen.- Dette er allerede rått og går sky high, sier han i en kommentar til Hegnar.no.