Nye ekstreme tall for Tesla

Mange nordmenn fikk en ny Tesla til jul. Vanvittig mange!

På én uke er det registrert vanvittige 931 nye Tesla-er i Norge. I uken som sluttet 24. desember ble det registrert 504 Model X og 427 Model S, noe som ga en soleklar 1. og 2. plass på OFVs statistikk. VW Golf på 3. kunne skilte med 304 biler.Også på desember-statistikken er Tesla-dominansen total, med 1.344 Model X og 933 Model S.Tradisjonen tro pøser Tesla ut biler mot slutten av et kvartal. Den amerikanske elbilprodusenten hadde en markedsandel på over 18 prosent. Tesla ligger helt oppe på 7. plass på merkestatistikken. Faktisk trues Skoda på 6. plass av Tesla.Vi merker oss også at det er registrert 155.096 personbiler i Norge så langt i år, noe som betyr at 2016-tallet er passert. Faktisk må vi tilbake til 1986 for å finne høyere tall.PS: For utfyllende, detaljert Tesla-statistikk anbefaler vi teslastats.no

Les også