Opel-sjef Bernt G. Jessen slutter

Bernt G. Jessen går av som sjef for Opel Norge.

Bernt G. Jessen slutter som sjef for Opel Norge ved årsskiftet, skriver DN.– Det er ikke noe dramatikk i dette. Jeg har hatt en fantastisk fin reise med Opel og fått gjort veldig mye. Dette er en lengre prosess for meg som begynte i sommer, sier Jessen.– Henger det sammen med at Opel ble kjøpt opp av PSA-gruppen?– Ja, det er flere ting her. I Opel sentralt så pågår det store forandringer, og det er også vi en del av. Opel Norge er i en rimelig god situasjon. Fremover vil vi få endringer i og rundt bilindustrien. Ser man på hvordan Møller Mobility Group og Bertel O. Steen posisjonerer seg som de gjør, så blir det krevende å være i den konkurransen fremover, sier Jessen til avisen.Rune Hensel, direktør for salg og forhandlerutvikling, skal inntil videre lede Opel Norge.