Så billig blir nye Nissan Leaf

Vi garanterer at dette blir en av de store bestselgerne i 2018.

«Julen kommer ekstra tidlig for norske elbilkunder i det Nissan kunngjør den fulle prislisten for den nye generasjonen LEAF med 40 kWh-batteri og rekkevidde på 378 km. Nissan setter rett og slett ny standard hva angår pris, utstyr og rekkevidde for elbiler i Norge», skriver Nissan i en pressemelding.Prisen på den nye modellen begynner på 236.000 kroner eksklusive frakt- og leveringsomkostninger.Nissa har til nå hatt kort leveringstid. Det skal vi også fortsette med når det gjelder den nye LEAF, heter det. Nye LEAF blir tilgjengelig med ProPILOT – Nissans avanserte førerassistanse-system. Den blir også tilgjengelig med Intelligent aktiv filholder og selvparkerings-systemet ProPILOT Park. Utstyrsnivået går fra Visia, via Acenta og N-Connecta til Tekna. Toppmodellen Tekna koster fra 284.000 kroner, og inkluderer utstyr som Driver Assist Pack, Bose Premium lydanlegg, full LED-frontlys og delskinnsseter, De første bilene av nye Nissan LEAF ankommer Norge i løpet av februar 2018, og det er nå åpnet for bestilling av samtlige tilgjengelige modeller.

Les også