+ mer

Audi e-tron quattro concept endelig på plass i Norge

1.200 kommende Audi e-tron-eiere fikk første smakebit av den elektriske SUV-en fredag.

Publisert 5. jan. 2018 kl. 15.58
Oppdatert 5. jan. 2018 klokken 16.00
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 286 ord
Fredag var det Norges-premiere på konseptutgaven av Audi e-tron, forsmaken på den kommende el-SUV-en fra Audi.- E-tron er en milepæl i Audi-historien og det viktigste for Audi siden Quattro ble lansert, var budskapet på et kundearrangement på Lillestrøm fredag.Alle som har reservert en plass i køen for Audi e-tron fikk invitasjon til å ta en nærmere titt på bilen. I alt rundt 1.200 av de 3.100 som har betalt et reservasjonsdepositum på 20.000 kroner benyttet anledningen til å se bilen i tre forskjellige runder.(Artikkelen fortsetter under bildet)
Eksteriøret på konseptbilen gir en meget tydelig indikasjon på hvordan Audi e-tron vil se ut. Dette er verdens eneste konseptbil av dette slaget. Allerede på søndag går ferden for bilen videre til Østerrike.Bilen som ble avduket fredag forble låst. Dermed måtte de skuelystne nøye seg med å se nærmere på nye A7 og A8, som gir en pekepinn på interiøret i bilen.-  Vi har ekstremt mye vil vi har lyst å fortelle. Det skjer mye i kulissene, var budskapet fra Audis kommunikasjonssjef Øyvind Rognlien Skovli.Det er imidlertid svært begrenset hva importøren får si nå.- Det blir en fullblods SUV som ikke kommer til å skremme bort noen, snarere tvert imot, sa Audi-toppen.Han tror reservasjonslistene vil bli vesentlig lengre når prisene offentliggjøres.(Artikkelen fortsetter under bildet)
Rognlien Skovli sier at svært mange har vært opptatt av om e-Tron vil bli levert med hengerfeste. Kommunikasjonsdirektøren går langt i å bekrefte det når han igjen understreker at det er en fullblods SUV.Parkeringsplassen utenfor hotellet på Lillestrøm var fylt opp av Audi-er, BMW-er, Tesla-er og en rekke andre merker, så dette er en bil som tydeligvis appellerer til flere enn den typiske Audi-kunden.