Porsche Macan GTS er SUV-favoritten

Porsche Macan GTS er en favoritt blant de kompakte SUV-ene. Bare på ett felt blir den kjørt i fra.

Porsche Macan har vært en av våre favoritt-SUV-er siden den kom på markedet i 2014. Det var den mest sportslige premium-SUV-en på markedet. I mellomtiden har konkurrentene yppet med morsomme alternativer som AMG 43 og 63-utgaven av Mercedes GLC og heftig motoriserte utgaver av BMW X3 og Jaguar F-Pace. La oss heller ikke glemme Audi SQ5, som Macan i stor grad er bygget på. Og snart kommer el-SUV-er fra Jaguar, Audi og Mercedes som kan forrykke konkurransebildet.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Vi kjørte Macan GTS for første gang under verdenslanseringen på den spanske ferieøya Tenerife
Hvis du vil ha en virkelig morsom bil kjører du en Cayman på samme veiene.
ferske Panamera.

Les også