Fiat Chrysler CEO Sergio Marchionne attends the press day at the 87th Geneva International Motor Show in Geneva, Switzerland, Tuesday, March 7, 2017. The Motor Show will open its gates to the public from March 9 to 19 March. (Cyril Zingaro/Keystone via AP) CYRIL ZINGARO

Fiat Chrysler dropper diesel

Italiensk-amerikanske Fiat Chrysler tar grep.

Italiensk-amerikanske Fiat Chrysler vil nå ifølge Financial Times kjøre diesel ut på et sidespor, slik at det fra 2020 ikke vil bli produsert én eneste dieselbil, skriver børsen.dk.Utfasingen skjer blant annet etter fallende etterspørsel etter dieselbiler.Fiat Chrysler-familien omfatter merker som Fiat, Chrysler, Alfa Romeo, Jeep, Ram, Dodge og Maserati.Med strategien, som ifølge Financial Times' kilder vil bli offisielt avslørt 1. juni, går bilgiganten i fotsporene på blant andre Toyota og Porsche, skriver det danske nettstedet.