Nå kommer helt nye VW Touareg

Nye VW Touareg har verdenspremiere i Beijing.

En helt ny utgave av Volkswagens flaggskip Touareg har verdenspremiere 23. mars 2018 i Beijing. Volkswagen Touareg har vært en suksesshistorie internasjonalt med rundt én million solgte biler til nå, skriver den norske importøren i en melding.Volkswagen viser nå den første skissen av nye Volkswagen Touareg. Merkets flaggskipmodell er neste milepæl i Volkswagens største modelloffensiv noensinne. Touareg er Volkswagens største modell og den får en uttrykksfull design, dynamiske kjøreegenskaper og blir full av innovative innovasjoner.Verdenspremieren vil finne sted i Kina, som er Volkswagens største enkeltmarked og det SUV-markedet med kraftigst vekst.Det er Volkswagen design, ledet av Klaus Bischoff, som står bak den nye Touareg. En rekke innovative førerassistensystemer sørger for maksimal sikkerhet og komfort. Touareg vil bli lansert med et av de største infotainmentsystemene i sin klasse, som får navnet Innovision Cockpit. Infotainmensystemet sørger for at bilen alltid er tilkoblet.Drivlinjen blir helt ny, med mulighet for luftfjæring og firehjulsstyring som sikrer en sikker og dynamisk kjøreopplevelse.

Les også