Neste år blir Peugeot 508 brått mye mer aktuell

Peugeot 508 kommer nå i helt ny utgave. Neste år kommer den ladbare varianten.

Peugeot 508 kommer nå i ny drakt. Importøren trekker frem klasseledende motorer, en lang rekke assistentsystemer og, ikke minst, et slående utseende, som vil gjøre at bilen hever standarden for segmentet betraktelig.Det tradisjonelle D-segmentet har vært fallende de siste årene, og flere kunder velger nå SUV-er foran de mer tradisjonelle familiebilene. For å kunne konkurrere er sedanene og stasjonsvognene avhengig av å by på større variasjon og en helt egen identitet – og det var bakgrunnen for designarbeidet som har blitt gjort med helt nye Peugeot 508.Bilen er vesentlig lavere enn forgjengeren, og linjene minner mer om en coupé enn en tradisjonell sedan. Den aggressive fronten med en stor grill og karakteristiske LED-lys henter inspirasjon fra Peugeots nyeste konseptbil Instinct, og 508-logoen på panseret er et historisk nikk til klassikerne 504 og 504 coupé.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Bensinmotorer
  • PureTech 180 S&S EAT8
  • PureTech 225 S&S EAT8 (Kun GT-utgave)
Dieselmotorer
  • BlueHDi 130 S&S (6-trinns manuell)
  • BlueHDi 130 S&S EAT8
  • BlueHDi 160 S&S EAT8
  • BlueHDi 180 S&S EAT8

Les også