Så MANGE har kjøpt Nissan LEAF

Nordmenn har gått mann av huse for å kjøpe nye Nissan Leaf. I dag ble de første bilene levert til kundene.

Onsdag var en merkedag for Nissan. Da kunne de endelig levere ut de første utgavene av nye Leaf til kundene. Under et arrangement hos Birger N. Haug i Lier utenfor Drammen fikk fire heldige kunder bilene sine.Noen av dem la inn sin bestilling allerede 6. september i fjor, da Nissan åpnet for forhåndssalg av bilen. Nissans Country Manager i Norge, Anders Mamen Lund, kunne samtidig røpe hvor mange kontrakter som er underskrevet på bilen. - Vi har solgt 6.500 Leaf før noen har fått kjørt den. Det er et unikt tall i Norges-historien. Dette gjør den til Norges desidert mest forhåndsbestilte elbil noensinne. Det er viktig å understreke at dette er reelle kundekontrakter og rundt 10 prosent av dem har bestilt bilen gjennom våre salgsløsninger på nett. Det er en gledens dag, sa han. (Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også