Jaguar E-PACE blir dessverre bare en parentes i Norge

Jaguar inntar kompaktklassen med en helt ny modell. Dessverre kommer den til å havne i skyggen.

2018 blir selve gjennombruddsåret for Jaguar i Norge. Vi tenker naturligvis på den elektriske SUV-en I-PACE, som kommer til landet til sommeren. Importøren regner med å levere 1.300 I-PACE i året, mens bare 299 nye Jaguarer ble registrert i hele 2017.Men det er ikke den eneste kompakt-SUV-en fra Jaguar i år. Sverger du til bensin eller diesel har Jaguar et alternativ med nesten samme navn; E-PACE, som er lillebroren til F-PACE.E-PACE er 4,40 meter lang, det vil si 33 cm kortere enn F-PACE. Visuelt ligner de to bilene veldig på hverandre. Det er først når du ser dem fra siden du ser den største forskjellen på de to. Et paradoks er at de to bilene veier nesten på kiloen det samme, noe som tyder på at storebror har fått en større andel lettvektsmaterialer.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også