+ mer

Nils Petter Gill bygger om bilimportør

Nå endrer også importøren av blant annet Subaru på organisasjonen for å tilpasse seg nye tider.

Gill-Gruppen, som er eid av Nils Petter Gill, er i ferd med å bygge om bildriftorganisasjonen for å tilpasse seg et marked i konstant endring. 
Organisasjonen som blant annet består av Subaru Norge AS og SsangYong Norge AS foretar en betydelig omorganisering og gjør en kraftig styrking relatert til forretningsutvikling, heter det i en pressemelding.
Jan Kåre Holmedal (57), som har vært administrerende direktør i Subaru Norge AS siden 2010, går nå over til å lede Norwegian Mobility Group AS som er et nytt selskap I Gill-Gruppen. I dette selskapet skal det jobbes med nye prosjekter knyttet mot bilrelatert virksomhet.Torbjørn Lie (43) blir ny administrerende direktør i Subaru Norge AS, og kommer fra stillingen som salgsdirektør i samme selskap, en rolle han har innehatt siden 2012. Lie har lang forhandlererfaring.SsangYong Norge AS, som ble overtatt av gruppen i 2017, ledes av Espen Solhaug (48).
Bygger om organisasjonen
Gruppen vil legge alle administrative støttefunksjoner i et eget selskap som skal ledes av Leif Madsberg (63) og som også vil ha konsernsjefrollen. Madsberg har vært CFO i Subaru Norge AS siden 2005. I tillegg til en rekke andre ledende roller i Gill-gruppen.- Vi tror at denne omorganiseringen vil gjøre oss mer effektive og fremoverlent i et marked under konstant utvikling, sier konsernsjef Leif Madsberg i en kommentar. Hovedaksjonær og styreformann Nils Petter Gill har selv vært med i denne prosessen.–  Vi er opptatt av å beholde de gode båndene til Subaru-fabrikken, men innser at vi også må omstille oss for å møte en tøffere konkurranse der ute, avslutter Gill.
Motor