+ mer

Sjekk ut denne superspreke elbilen!

Her er elbilen for seg som mener Tesla blir for billig og harry.

Bilutstillingen i Genève er gjerne åstedet for spektakulære billanseringer. Det var også tilfelle i år. Som nordmann var det naturlig å se nærmere på nye elbilalternativer, gjerne modeller som ikke ALLE har satt seg på liste for å kjøpe.Hva sier du til over 1.000 hestekrefter og 0-100 km/t på bare 2,5 sekunder. Toppfarten oppgis til 286 km/t. Da sinker du definitivt ikke bussene i kollektivfeltet!Det er kineserne og italienerne som har slått seg sammen for å lage en helelektrisk limousine med fire seter. LVCHI Auto står bak Venere, som skal gå i produksjon i løpet av 2019. Selve produksjonen skal finne sted på tre fasiliteter i Kina og i Torino-regionen i Italia.Bilen skal ifølge produsenten klare å kjøre over 652 km på én lading, så fremt du ikke bruke alle 1.000 hestekreftene hele tiden.
LVCHI Auto så dagens lys i Shangai I 2016, mens Venere-prosjektet skjøt fart i 2017 i samarbeid med det italienske designfirmaet I.DE.A. Institute.LVCHI Auto opplyser chassiset er laget av komposittmaterial.Venere er 5,15 meter lang og har fire elektro-motorer, to foran og to bak. Maksimalt dreiemoment er på formidable 1.540 Nm.100 kWh Lithium-Ion batteri-pakken er på 100 kWh.Vi spurte én av direktørene vi møtte i Genève hva bilen vil koste. Han antydet en pris på 250.000-300.000 euro, noe som tilsvarer 2,4-2,9 millioner kroner.
Motor