Vi har kjørt Jaguar I-PACE

Nordmenn tar gull i Jaguar I-PACE-kontrakter. Vi har kjørt en av årets store elbil-nyheter.

Jaguar viste frem sin store elbil-nyhet I-PACE i forrige uke. Verdenspremieren skjedde samtidig i Graz i Østerrike, Düsseldorf i Tyskland og i Oslo. I tillegg til at den endelige produksjonsutgaven ble vist frem, ble også prisene offentliggjort. Lokkeprisen er satt til 599.900 kroner, mens majoriteten nok vil kjøpe biler til over 750.000 kroner.Da I-Pace ble avduket kunne den norske importøren avsløre at 511 kunder hadde signert kontrakt på elbilen, som kommer til Norge til sommeren. Mange flere vil nok kjøpe bilen.- Norge har 683 signerte kontrakter på I-PACE. Det kommer et antall ordre som vi aldri før har opplevd. Og som i vinter OL, Norge leder salget foran Tyskland, USA og Kina, sier Jaguar Land Rovers salgssjef Jacob Moer Aanonsen til Hegnar.no.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også: Dette må du vite om Jaguar I-PACE

Les også