Volvo S90 T8 - sprek, lekker og nesten uten avgifter

Den lekre bilen har over 400 hk, men svært lave avgifter.

Volvo selger store mengder ladbare biler i Norge, men for én av modellene er interessen heller laber; S90. Det er naturligvis karosseriformen sedan som gjør at Ola Nordmann skygger unna. De velger heller stasjonsvognen V90 eller en av de to SUV-ene XC60 eller XC90 som leveres med samme kraftpakke på totalt 407 hk. Det er litt synd, for S90 er flott bil.Med en S90 skiller man seg ut i trafikken. Bilen er hakket mer elegant enn en stasjonsvogn. Forfra kjennetegnes bilen av Volvos signatur-lykter inspirert av Tors hammer. Meget vellykket. Fra siden kan Volvoen forveksles med en Audi. Det er kanskje bakenden på bilen som er mest omstridt, med noen lykter som skiller seg ut fra det meste. Om det er pent eller ikke skal vi ikke ha sterke oppfatninger om, annet enn at det er annerledes.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også