+ mer

1.046 nordmenn fikk ny Tesla til påske

Om du synes det har blitt ekstra mange Teslaer i trafikken, tar du ikke feil.

I løpet av bare halvannen uke er det registrert 1.046 nye Tesla-er i Norge. Av disse ble 425 registrert i løpet av tre dager i forrige uke. Foreløpige tall basert på OFV-statistikk og viser at det i løpet av mars ble registrert 1.387 Tesla-er.De endelige mars-tallene er ikke klare, men mye tyder på at Tesla var nest størst i mars, bare slått av Nissan, som har registrert svært mange utgaver av den nye utgaven av elbilen Leaf. Men også VW, Volvo og BMW kan vise til over 1.000 registreringer.Det registreres omtrent like mange Model X som Model S.Normalt registreres det mange Tesla-er mot slutten av kvartal, slik at statistikken pyntes litt før tallene presenteres for aksjonærene.
Motor