+ mer
BMW X5. Foto: G.Kjellman

Advarer mot BMW-bande i Oslo-området

Tyver brøt seg inn i en BMW X5 i Asker natt til tirsdag og stjal GPS-utstyr, airbag og ratt. Til sammen sju BMW-biler er utsatt for tyveri i Oslo-området.

Politiet ser tyveriene i sammenheng, skriver .– Vi tror ikke det er de samme folkene som står bak alle innbruddene, men fordi det er så mange likhetstrekk, tror vi at de tilhører det samme miljøet, sier politiførstebetjent for spesiell innsats i enhet Vest i Oslo politidistrikt, Tonje Reiten.Ifølge politiet ser de nå mot et litauisk miljø. Forrige gang BMW-banden herjet i Norge, på slutten av 2016 og begynnelsen av 2017, ble 13 personer fra Litauen fengslet og dømt for lignende forhold.– Vi ser ingen grunn til å se på andre miljøer enn de som har blitt tatt før, sier Reiten.(©NTB)
Motor