Audi A7 - lekker milsluker

Det finnes flere lekre Audier. Vi har kjørt vår favoritt på langtur.

A7 er kanskje ikke akkurat Audis bestselger, men den er kanskje den lekreste bilen i Audi-familien. Nå er helt ny utgave av bilen på veien. Og den en flottere enn noen gang.Grunnfasongen står fast. Vi snakker om en kupéaktig fire-seters bil à la Mercedes CLS, Porsche Panamera og BMW 6-serie Gran Coupé. Dette er heller ikke direkte stygge biler.Det er bakenden som har fått den største oppgraderingen, med flotte lykter som går over hele bakluken, litt som på Porsche 911. Er det en rumpe som fortjener et ekstra blikk, er det denne. Med nok krefter under panseret er det gjerne denne delen av bilen medtrafikantene får se mest av, i alle fall i korte blaff.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også