+ mer
Fabian Kircbauer; Fabian Kirchbauer

BMW 8-serie Coupé nærmer seg

Nye BMW 8-serie Coupé gjennomgår nå de siste testene før bilen blir klar for produksjon.

BMW er i sluttfasen før 8-serie Coupé kan settes i produksjon. For tiden kjøres det tester i Wales hvor kjøre- og dempesystemer er i fokus.BMW M850i xDrive Coupe er utstyrt med en nyutviklet V8-motor, 4x4, en aktiv differensialsperre på bakakselen, adaptiv M-fjæring og aktiv styring.Den nye motoren er på 530 hk, 68 hk mer enn før, mens maksimalt dreiemoment har økt med 100 Nm til 750 Nm.Christian Billig, leder for Drive System Integration hos BMW, sier at den nye V8-eren tilbyr perfekt balanse mellom prestasjoner og følelser.Nye BMW 8-serie kommer i salg i løpet av 2018.Da bilen foreløpig bare har status som prototype, vil ikke BMW vil gå ut med tall på forbruk, utslipp osv. Dette vil bli kommunisert senere i år. 

Fabian Kircbauer; Fabian Kirchbauer

Motor