Magiske BMW M550i

Vi sier som Crash Test Dummies: Mmm Mmm Mmm Mmm Bmmw

Det bruser litt ekstra i blodet når man skal kjøre en BMW med en ekstra M i navnet. Kombinert med tall- og bokstavkombinasjonen 550i ligger det til rette for en opplevelse i toppklasse i vår jakt på den «beste» 5-serien.Utgangspunktet er en av våre absolutte favorittbiler; BMW 5-serie, som kom i ny utgave i fjor. Mens rekke-seksere nærmest var standard i disse bilene for noen år siden, er firerne i flertall nå, mens noen fortsatt kjøper seks-sylindrede maskiner. I M550i ser vi heldigvis ingen tegn til downsizing. Under panseret finner vi et mesterverk på 4,4 liter. V8! Bensin! 462 hk! xDrive!Faktisk er M550i kjappere enn forrige generasjon M5, og det sier ikke så lite. BMW-en klarer 0-100 km/t på fire blank. Kom ikke her og si at «ha, ha, Tesla-en min er kjappere» enn det. Det er måten den gjør sprinten på som er imponerende. I våre øyne blir en V8-er aldri feil.(Artikkelen fortsetter under bildet)

ladbar 530e til halve prisen
Les også: BMW 540i overrasker stort på ett felt BMW 530e er en gavepakke! BMW 5-serie Touring innfrir skyhøye forventninger Ja, den nye 5-serien er knallbra!

Les også