HAS

Mercedes-luksus på første klasse

Den store kupeen fra Mercedes-Benz er mer bøllete enn man skulle tro.

Han kikket visst på bilen! Og han! De snur seg visst! Er det du som kjører den bilen?Er du kontaktsøkende har vi kanskje funnet løsningen for deg; Mercedes S-klasse Coupé. Vi kjører mange flotte biler i løpet av et år, men det går år og dag mellom hver gang vi får så mye oppmerksomhet i en testbil.Vil du helst gå i ett med terrenget, uten oppstuss og oppmerksomhet, trenger du strengt tatt ikke lese lenger. En S-klasse Coupé er vel noe av det minst anonyme på norske veier nå om dagen.Er du eksibisjonistisk anlagt velger du naturligvis cabriolet-utgaven av samme bil. Et pristillegg på 158.000 kroner blir nærmest som en pølse i slaktetiden å regne.Det er noe med utstrålingen. Brautende luksus. Alle ser at dette er en bil til noen millioner. Lydbildet er heller ikke anonymt. I vår S560 er det V8-er som gjelder, med vakker brumming under panseret. El meg her og el meg der. Ingenting slår en stor bensinmotor.

HAS
HAS
HAS
HAS

Les også