Nissan Leaf: Mye bra, men...

For mange, antakelig de fleste, er nye Nissan Leaf et utmerket kjøp, men har du kjøpt bilen uprøvd kan du få en liten overraskelse.

Nissan Leaf seiler opp som en av folkebilene i Norge. Siden første generasjon kom på markedet i 2011 er det registrert over 30.000 Leaf i Norge. Med en helt ny generasjon på plass blir Leaf garantert en av bestselgerne i år. Kanskje går den helt til topps?Allerede lenge før de første bilene var ankommet landet hadde mangfoldige tusen nordmenn bestilt bilen. Det kunne de i visshet om at de visste omtrent nøyaktig hvordan bilen ville være. Det er ikke noe sjansespill å kjøpe en Leaf, vel og merke dersom man ikke er høy, men det skal vi komme tilbake til.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Her finner du de siste 48 biltestene på Hegnar.no(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også