Spar penger på smart lading av bilen din

Fersk tjeneste kan gi store besparelser på strømregningen når du lader elbilen eller den ladbare hybriden din. - Vi har blitt upopulære blant strømselskapene, sier gründer.

I dag lanserer Tibber smart lading av 17 bilmodeller. Det dreier seg om elbiler og ladbare hybrider fra Tesla, VW og BMW.Tibber er en app som erstatter det klassiske strømselskapet. Appen shopper etter beste innkjøpspriser på strøm, samtidig som man kan koble inn smart utstyr for å senke strømregningen.Tibber har analysert 27.000 tilfeller av elbiler som har smartladet gjennom dem. Den viser blant annet at hver smartlading var på 18,7 kWh og at bilen ble ladet i 5 timer og 2 minutter.Ved å lade bilen smart er en typisk besparelse 18-20 prosent lavere strømpris, sammenlignet med å plugge bilen inn klokken 16.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også