Vi har kjørt kule BMW X2

BMW har fylt opp enda et hull i X-rekken.

Er du ute etter en kompakt premium-SUV begynner utvalget etter hvert å bli stort. Sist ut er Jaguars E-Pace, som ikke må forveksles med elbilen med nesten samme navn (I-Pace). BMW er ute med X2, mens Lexus under bilutstillingen i Genève nylig viste frem sin kommende UX. Fra før har Audi Q2 og Q3 og Mercedes GLA. La oss heller ikke glemme årets bil; Volvo XC40.Denne gangen har vi sett nærmere på BMWs nykommer X2. Med X1 og X3 i stallen fra før skulle man kanskje tro at X2 la seg mellom disse, men det stemmer ikke helt. Prismessig gjør den det, men X1 er større enn X2 på de fleste felt. Nykommeren er kortere, har mindre plass og veier marginalt mindre. X2 har dermed omtrent samme rolle i forhold til X1 som X4 har i forhold til X3 og X6 vs X5. Litt kulere og litt dyrere.I dette markedet er ferskvare alfa og omega. Dermed har X2 absolutt sin berettigelse. X1 er flott den, men modellen har allerede blitt tre år. X2 er det friske pustet, med friskere design.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også