Audi A6 er tilbake blant de beste

Med nye A6 tar Audi opp den tøffe kampen mot Volvo, Mercedes og BMW.

En ny generasjon Audi A6 kommer sent, men godt. Dagens modell har holdt det gående helt siden 2011. Dermed har den sakket akterut i forhold til tøffe konkurrenter som BMW 5-serie, Mercedes E-klasse og Volvo S/V90. Kjøremessig har Audien vært bra helt til det siste. Det er spesielt dashbordet som har vitnet om at dette er en gammel bil. Dessuten har utfordrerne hatt bedre assistansesystemer. Nykommeren har hele 39 assistansesystemer for føreren.Vi tok turen til Portugal for å kjøre nykommeren. Foreløpig er det bare sedan-utgaven som er tilgjengelig, men den viktige Avanten ligger bra noen måneder frem i tid.(Artikkelen fortsetter under bildet)

fra for eksempel A7. mindre A4 A7 A8

Les også