+ mer
Thomas von Salomon

Hyundai KONA electric - slik blir de norske prisene

Hyundai Motor Norway har opplevd tidenes interesse for en ny bilmodell med helt nye KONA electric. Allerede i mars måtte interessentlisten stenges etter å ha passert 20.000 personer. Nå er prisene klare, og de blir ifølge importøren «svært konkurransedyktige».
- Vi legger oss på et prisnivå som er ekstremt attraktivt, og som gjør at kundene får utrolig mye utstyr, avansert teknologi og fantastisk rekkevidde til en meget fornuftig pris, sier markedsdirektør Christian Stenbo i Hyundai Motor Norway, og fortsetter:- Mange kunder har ventet lenge på disse prisene, og det samme har vi. Det er dermed en stor glede å kunne presentere prisene i dag. Vi har kjørt en så åpen prosess som mulig siden vi først åpnet interessentlisten 13. juni i fjor, og har stort sett sendt ut et nyhetsbrev i måneden. Det har vi fått mange positive tilbakemeldinger på, men vi må innrømme at venting på pris har vært litt utfordrende. Det gjør dagen i dag ekstra gledelig. - Med et batteri på hele 64 kWt har Hyundai KONA electric en rekkevidde som etter den strenge nye EU-syklusen WLTP er på tett oppunder 50 mil. Med andre ord er dette den første rimelige bilen i markedet hvor man realistisk sett kan forvente svært lang helelektrisk rekkevidde, sier Stenbo i Hyundai Motor Norway.Hyundai Motor Norway har besluttet å tilby KONA electric kun med den største batteripakken og motoren i Norge. 
Prisene er som følger:
  • KONA electric 64 kWt Teknikk 325.900 kroner
  • KONA electric 64 kWt Teknikk med skinninteriør 335.900 kroner
  • KONA electric 64 kWt Teknikk med soltak og skinninteriør 345.900 kroner

Motor