Porsche Cayenne Turbo: Oj, oj, oj

Prøv en launch control i en Porsche Cayenne Turbo. Brutalt og veldig deilig!

Porsches 3. generasjon Cayenne har ikke forandret seg mye fra forgjengeren, men det er likevel så mye at man legger merke til det – og blir fristet.Den virker litt lavere og litt mer kompakt, og det er faktisk også tilfellet. Taket er senket 1 cm og bredden økt med noen cm. Sammen med at hjulene er økt med en tomme, får bilen et litt annet og i vår øyne litt sportsligere uttrykk.Men det er ikke enorm forskjell på gammel og ny Cayenne, men det er vel akkurat nok til at de som eier den utgående modellen sterkt ønsker den nye. Det flest kommer til å merke seg, er nok lysstripen bak, som nå går over hele hekken, akkurat som på 911 og Panamera. Det er gjerne den delen av Porscher man ser mest av – i korte glimt.(Artikkelen fortsetter under bildet)

MANUEL HOLLENBACH
PER TORSTEIN HAUGEN
MANUEL HOLLENBACH

Les også