+ mer

Høydepunktene står i kø fra BMW

Det kommer en drøss med spennende nyheter fra BMW i år. 

. Men den nye roadsteren er langt fra den eneste nyheten fra BMW i nærmeste fremtid. Helt nye BMW X4 kommer i sommer og får selskap av nye BMW M3 CS. I samme kvartal får også nye BMW M2 Competition og nye BMW M5 Competition norsk asfalt under hjulene.Ikke lenge etter kommer den helt nye generasjon av sportsbilen BMW 8-serie, og den nye generasjonen av suv-en BMW X5. BMW har også bekreftet at studieversjonen av den kommende helektriske BMW iNext vil dukke opp i i 2018. BMW iNext vil bli BMW sitt teknologiske flaggskip, med en rekke nye innovasjoner og autonome egenskaper, når produksjonen starter i 2021.– BMW Group er nå godt i gang med sin største modelloffensiv noen sinne, og året 2018 vitner om en bred satsning i en rekke segmenter, sier Marius Tegneby, kommunikasjonsdirektør i BMW Group Norge, i en melding.

Motor