Mazda MX-5 blir enda morsommere!

Mazda MX-5 får mer futt.

Mazda lanserer en oppgradering av sin legendariske roadster MX-5 for å gi en enda sterkere følelse av kjøreglede og Jinba-Ittai, skriver den norske importøreni en melding.Både soft-top og RF versjonene av Mazda MX-5 blir tilgjengelig med kraftigere ytelser og flere i-ACTIVSENSE sikkerhetssystemer.

  • Begge motoralternativene, 1.5 og 2.0 SKYACTIV-G, er forbedret for å imøtekomme WLTP/RDE testsyklus og Euro 6d temp utslippsregulering. Begge motorene kommer med forbedret akselerasjonskontroll som sørger for raskere respons fra gasspedalen.
  • Den oppgraderte SKYACTIV-G 2.0 motoren er kraftigere, mer turtallsvillig og kommer med et fintunet lydbilde. Maksimalt turtall er hevet fra 6.800 til 7.500 rpm, effekten er økt fra 160 til 184 hk (ved 7.000 rpm!) og maksimalt dreiemoment er økt fra 200 til 205 Nm ved 4.000 rpm.
  • I tråd med Mazdas fokus på trafikksikkerhet standardiseres flere i-ACTIVSENSE sikkerhetssystemer i 2019 Mazda MX-5. Alle modeller til salgs i Norge blir utstyrt med autobrems med fotgjengergjenkjenning, autobrems ved rygging, tretthetsvarsler og trafikkskiltgjenkjenning.

Les også