Mercedes-Benz CLS - årets vakreste nyhet?

Smaken er vel som baken, delt, men vi synes nye Mercedes-Benz CLS seiler opp som en av årets vakreste bilnyheter. Heldigvis har den i tillegg også en indre skjønnhet.

Mercedes-Benz skapte nærmest en egen bilklasse da de lanserte første generasjon CLS i 2004. Det dreide seg om en elegant, lav og lang firedørs bil med coupé-preg. Siden har andre modeller kommet til, med Porsche Panamera, BMW 6-serie Gran Coupé og Audi A7 i spissen.Andre generasjon CLS var enda mer elegant, mens tredje generasjon, som akkurat er ute på norske veier, etter vår oppfatning er en av årets flotteste nykommere på bilmarkedet.Mercedes-designerne må ha finpusset på linjene på bilen lenge, for designet er vellykket uansett hvilken vinkel du ser bilen fra. Det oser eleganse av CLS-en.(Artikkelen fortsetter under bildet)