+ mer

Mission E blir til Porsche Taycan

Nå er det klart hva Porsches elbil blir hetende; Taycan.

Porsches kommende elbil, produksjonsutgaven av konseptbilen Mission E – bilen som kommer til å hete Porsche Taycan.Navnet på den kommende elbilen ble offentliggjort i dag, i forbindelse med Porsches jubileumsfeiring av 70 år som sportsbilsprodusent. Taycan kan ifølge Porsche oversettes til «energisk, ung hest», med referanse til hesten i sentrum av Porsche-logoen, som har prydet alle merkets modeller siden 1952. - Vår nye elektriske sportsbil er bygget for å prestere; og blir en Grand Tourer som representerer frihet, forklarer Oliver Blume, toppsjefen i Porsche AG. Dette blir den første helelektriske serieproduserte sportsbilen i Porsches ånd.Norge er foreløpig det eneste landet i verden som tilbyr forhåndsreservasjon av Porsche Taycan. Det betyr at en god del informasjon rundt bilen enda ikke er tilgjengelig.«Ferry Porsche sa i sin tid; «Sportsbilen jeg drømte om fantes ikke, så jeg bestemte meg for å bygge den selv.» Med Porsche Taycan ser vi mot morgendagens elektriske sportsbil, og vi gleder oss over at du ønsker å ta del i reisen sammen med oss», skriver Porsche i en oppdatering til sine kunder.

Motor