Offroad-mesteren Subaru XV har blitt bedre

Subaru XV har blitt tøffere og bedre.

Subaru XV tok markedet med storm da bilen ble lansert i 2012. I løpet av dette året ble det registrert over 2.000 biler, noe som bidro til å sende det totale Subaru-salget opp over 50 prosent. Men etter en sterk start dabbet salget fort av. Nå kan det være duket for en ny opptur for Subaru, men noe kjempesalg er det ingen grunn til å vente. Det er det én hovedgrunn til.XV i praksis en høyreist utgave av kompaktbilen Impreza. SUV-er er i tiden, så derfor er XV mer lettsolgt. Den store utfordringen her hjemme er naturligvis at ingen Subaru-modeller, i alle fall enn så lenge, kan leveres med ledning. Uten verken elbiler eller ladbare hybrider må Subaru kjempe om gunsten til de mer tradisjonelle bilkundene.Heldigvis har Subaru en relativt trofast fanskare, som ikke vil kjøre andre merker, men det er neppe nok til å skape bonanza hos Subaru-forhandlerne.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Les også