Opel Insignia Country Tourer - mye bra, men én ting ødelegger

Opels litt høyreiste familiebil har mange positive egenskaper - og én som ødelegger veldig mye av moroa.

777.300 kroner. For en Opel. Noen hopper kanskje av allerede, men vi kan likevel slå fast at Opel Insignia Country Tourer har en del egenskaper som passer perfekt for norske bileiere.For det første, Opel-en ser bra ut. Vi synes generelt at Opel er flinke på design om dagen. Insignia er blant de mest vellykkede familiebilene. I Country Tourer-innpakning blir bilen hakket røffere. Plastbuene rundt hjulene og andre designelementer frisker opp det elegante utseendet.Med 2,2 ekstra cm bakkeklaring rager Country Tourer høyere enn en vanlig Insignia stasjonsvogn. Bakkeklaringen er på 14,6 cm. Det er langt i fra SUV-tall, men nok til at bilen takler noe større utfordringer utenfor asfalten og på vinterføre enn hva en vanlig bil gjør. Mange liker å sitte lavere enn i en SUV. Da er den litt høyreiste Opelen et bedre alternativ.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Autolease Leaseplan

Les også