+ mer

- Pågangen er enorm

Ordrene strømmer inn på en av årets store elbilnyheter.

Helt nye Hyundai KONA electric har vekket rekordsterk forhåndsinteresse, og allerede i mars måtte interessentlisten stenges etter å ha rundt 20.000. Nå er fasiten etter de første salgsdagene klar.
- Vi har kjørt en helt åpen linje med interessentlisten vår fra dag en, uten noen form for depositum eller forpliktelser. Det har tydeligvis fungert bra, for over 15 prosent av dem som meldte forhåndinteresse har bestilt bil i løpet av den første helgen, sier markedsdirektør Christian Stenbo i Hyundai Motor Norway i en pressemeldingen.Fasiten etter 72 timer i salg er 3.132 bestillinger av helt nye Hyundai KONA electric - og mandag morgen fortsetter ordrene å komme inn. - Pågangen er enorm, og vi er svært fornøyde med salget så langt, sier Stenbo.KONA electric er priset fra 325.900 kroner. - Vi ser imidlertid at de aller fleste velger å legge på enten skinninteriør, eller kombinasjonen skinninteriør og soltak, sier Stenbo.Nye Hyundai KONA electric har en rekkevidde på 482 kilometer (WLTP), kraftig elmotor på 204 hk og et stort væskekjølt lithium-ion polymerbatteri på 64 kWt.- Salgsstarten bekrefter at KONA electric er et etterlengtet produkt i markedet. Vi er veldig glade for responsen vi får, men ikke overrasket over at så mange velger å bestille KONA electric. Vi har allerede visst i lang tid hvor ekstremt bra denne bilen er, og det er gøy å endelig kunne selge den, avslutter Stenbo.I en begrenset periode frem til 17. juni er det kun kunder som har meldt forhåndsinteresse og fått et kønummer som kan bestille bil. Ordinært salg starter mandag 2. juli 2018 klokken 08.00
Thomas von Salomon

Motor