Prøvekjørt: 9 x Porsche på bane

Vi har prøvekjørt ni Porsche-modeller på hjemmebane; racerbanen.

Porsche World Roadshow er tilbake på norsk jord, nærmere bestemt Rudskogen Motorsenter, hvor kunder og ikke minst potensielle kunder får kjøre hele bilparken fra Porsche under kontrollerte former.Porsche sier at det sportslige DNA-et ligger i bunn uansett modell. Det får man erfare når man kjører på racerbanen.Lineup-en består av SUV-ene Macan GTS og Cayenne Turbo, mens familiebilene er representert med Panamera Sport Turismo Turbo og Panamera E-hybrid. Vi fikk også kjøre ytterpunktene blant sportsbilene; 718 Cayman GTS, 911 4S, 911 Turbo og GT3.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Launch controlSjekk videoen på Hegnar BILs Facebook-sider
Fra offroad-løypa til bånn gass på baneStorselgeren kommer neste år! Hegnar BIL Facebook

Les også