Prøvekjørt: Magiske BMW M5

Endelig skjønner vi hva M-en i BMW M5 står for!

Sorry BMW! Det var ikke meningen! Km-telleren løp dessverre litt løpsk i løpet av uken vi hadde deres BMW M5 til rådighet. Vi fikk i det minste testet BMWs nye mesterverk ganske så grundig.BMW M5 er en slik bil du kvier deg for å parkere, av flere grunner. Naturligvis vil man kjøre. Mye. Langt. Det er bilen for den lengste veien hjem, den med svinger og lite trafikk.På den annen side, en M5 i matt spesialfarge til 40.000 kroner og med felger på prisnivå med et norsk husholdningsbudsjett, kan heller ikke parkeres hvor som helst. Man blir litt skeptisk til gateparkering. Det er riktignok ikke så lett å stjele biler lenger, men en M5 må fremstå som en kriminells drømmeobjekt. Finnes det en mer ultimat fluktbil?Vi flyktet også, fra virkeligheten, og fikk mange timer med kvalitetstid alene i M5-en.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mercedes-AMGs motstykke E63 s mer av seg i det daglige
M550i med 462 hk,

Les også