Her er Teslas nødparkering

Det hoper seg opp med Teslaer som venter på reparasjon. Bilmerket har måttet ta i bruk en egen parkeringsplass for å håndtere trykket.

På en nedlagt godsterminal på Karihaugen langs E6 ut av Oslo står Teslaer på rekke og rad. DN har snakket med flere Tesla-eiere som venter utålmodig på å få bilen tilbake. Før jul bestilte Petter Normann (52) en helt ny Tesla.- Jeg har ikke sett bilen min på flere måneder. Kundeservice er et fremmedord hos Tesla etter at kontrakten var underskrevet, sier Normann til avisen som fikk bilen tauet inn til Karihaugen.Først fikk han opplyst at de manglet deler, men nå er det et helt annet problem som gjør at bilen er blitt stående på Karihaugen.- Det er feil på bilen som de ikke forstår. Jeg kan ikke leve med å ha en bil der importøren ikke vet hva som foregår. Bilen har jeg ikke sett noe til siden 5. mai, sier han til avisen.Nå diskuterer Tesla-eiere vedlikeholdsproblemene på flere nettforum. Flere beskriver ventetider på verksted på et halvt år, mens enkelte forteller om ett års ventetid.