Alfa Romeo Stelvio Q er kjappere enn en 911 GT3!

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio leverer fantastiske prestasjoner. Men spør du oss er det en annen bil du skal kjøpe.

Vi har et godt råd til deg: Dersom du vurderer å kjøpe Alfa Romes råe SUV Stelvio Quadrifoglio (heretter kalt Q) må du får all del ikke kjøre Giulia Quadrifoglio først. Det blir et antiklimaks. Du vil få så alvorlige kvaler at det er mulig du forkaster hele SUV-ideen til fordel for noe så unorsk som en bakhjulsdrevet sedan.I teorien (og til dels praksis) er Stelvio Q en fantastisk bil, en drømmebil for mange. Her har du en strålende 2,9 liters V6-maskin på 510 hk. Bensin selvfølgelig. Med SUV-karosseri blir det en herlig hyttebil, hvor gjerne hytta kan ligge en del timer unna, helst på et annet kontinent. Her har du naturligvis både bakkeklaring, firehjulsdrift, et anstendig baksete og et bagasjerom som er stort nok for de fleste.(Artikkelen fortsetter under bildet)

Alfa Romeo Guilia Q
Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio - for en bil!

Les også