Nissan Leaf er den store vinneren

Det pøses Nissan Leaf ut på norske veier.

De siste uketallene fra OFV viser at Nissan Leaf fortsatt en den suverene vinneren i det norske bilmarkedet for tiden. På bare én uke er det registrert 289 nye Leaf, mens VW Golf og BMW i3 på de neste plassene kan skilte med henholdsvis 180 og 105 biler.Så langt i år er det registrert hele 7.485 Leaf, noe som gir denne bilmodellen alene en markedsandel på hele 8,0 prosent. VW Golf, som har vært bestselgeren i en årrekke, kan vise til 5.758 registreringer. Av disse har 3.901 vært elektriske e-Golf.Det har vært stille rundt elbilen Opel Ampera-e i det siste, da leveringssituasjonen har vært krevende, men nå dukker det stadig vekk opp flere biler med norske skilter. På én uke er tallet 41, mens august-tallet er 121.

Les også